Nyt fra bestyrelsen

Efter generalforsamlingen 13/9-2020 i Slagelse

Den nye bestyrelse kom til at se således ud:

Formand: Lea Friedstrup Lind (ny formand søges)
Næstformand: Vibeke Nicolaisen (ny næstformand søges)
Kasserer: Kira Thømming
Bestyrelsesmedlem: Mette Udby
Bestyrelsesmedlem: Vibeke Uldall

Suppleanter: Den tidligere suppleant har ikke ønsket at modtage genvalg, og ingen andre kandidater meldte sig på generalforsamlingen.

Revisor: Lisa Holst Hansen

Revisorsuppleant: Lars Beck Madsen

Formandens årsberetning 2019 finder du på bloggen. Regnskab for 2019 og referat kan hentes her:

Regnskab 2019
Referat MCS GF 2020

Ny redaktør

Gitte Larsen er ny redaktør for MCSinfo pr. 11. januar 2020. Hun er ansat i en fleksjobstilling 6 timer ugentligt.

Den 12. Maj er MCS Awarenessdag.

Der bliver lagt posters op på Facebook, som du meget gerne må dele, så vi får så meget fokus som muligt. Hele Maj er MCS awareness måned.. Brug gerne vores billeder på din profil.

Debatdag

Nu har du mulighed for at se eller gense oplæggene fra debatdagen om etiske spørgsmål ved anvendelse af diagnoser, der blev afholdt på Christiansborg, 26. januar 2016. Følg linket herunder.

MCS Foreningen – Tlf : 70 20 10 37 – CVR : 30255739 – info@mcsforeningen.dk