Nyt fra bestyrelsen

Efter den ekstraordinære generalforsamling 29/11 2020 på Bogø og online

kom bestyrelsen til at se således ud:

Formand: Mi Kyung Lee Karina Reppenhagen
Næstformand: Jette Frederiksen (udtrådt af bestyrelsen pr. 21/1, ny næstformand søges)
Kasserer: Kira Thømming
Bestyrelsesmedlem: Mette Udby
Bestyrelsesmedlem: Vibeke Uldall

Suppleanter: Vibeke Nicolaisen og Pernille Gantzel

Revisorer: Lisa Holst Hansen og Villy Sørensen

Revisorsuppleant: Lars Beck Madsen

Formandens årsberetning 2019 finder du på bloggen. Regnskab for 2019 og referat fra den ordinære generalforsamling 13/9 2020 findes herunder. Referat fra den ekstraordinære generalforsamling findes også herunder.

Regnskab 2019
Referat MCS GF 2020

Ekstraordinær GF 291120_referat

Ny redaktør

Gitte Larsen er ny redaktør for MCSinfo pr. 11. januar 2020. Hun er ansat i en fleksjobstilling 6 timer ugentligt.

Den 12. Maj er MCS Awarenessdag.

Der bliver lagt posters op på Facebook, som du meget gerne må dele, så vi får så meget fokus som muligt. Hele Maj er MCS awareness måned.. Brug gerne vores billeder på din profil.

Debatdag

Nu har du mulighed for at se eller gense oplæggene fra debatdagen om etiske spørgsmål ved anvendelse af diagnoser, der blev afholdt på Christiansborg, 26. januar 2016. Følg linket herunder.

MCS Foreningen – Tlf : 70 20 10 37 – CVR : 30255739 – info@mcsforeningen.dk