GAVER, ARV & TESTAMENTE

Hvis du i dit testamente betænker MCS Foreningen, kan du være med til at gøre hverdagen lettere for dine børn og børnebørn – måske er de allerede blandt de 1,5 mio. danskere, der lider af en eller anden form for overfølsomhed.

Vi har netop startet processen med at blive godkendt som humanitær forening. Når vi forhåbentlig får denne godkendelse, betyder det, at foreningen ikke skal betale arveafgift, dvs. at en arv går ubeskåret til foreningens arbejde. Testamenterer man sin formue til nær eller fjernere familie eller ubeslægtede, skal modtagerne betale arveafgift. Jo fjernere beslægtet, de betænkte er, desto højere er den arveafgift, de skal betale. Har man ingen arvinger, og har man ikke oprettet et testamente, tilfalder arven den danske stat.

Du kan selv oprette testamentet, du kan få en advokat til det, eller du kan oprette det via DinArv.